A Szamárfül kiadó webáruháza

A Szamárfül kiadó webáruháza

Nagy Bandó András írásai, regényei, versei kicsiknek és nagyoknak. Dedikált könyvek megrendelhetőek!

 

Mivel névre szóló dedikációval ellátott könyveket küldünk, csak banki utalás után indítjuk útnak a megrendelt könyveket. További információk…

Belföldre 15.000 Ft alatti értékű megrendelés esetén 950 Ft. a szállítási költség. 15.000 Ft fölött mi fizetjük a szállítást.

Kosár

A kosár üres.

Megrendelés

A megrendelés menete

  • Tegye a kosárba a kívánt könyveket!
  • A „Kosár megtekintése” menüpontban módosíthatja a kosarat.
  • A teljes megrendelés a „Fizetés” gombbal történik. Kérjük, adja meg a számlázási címet és az e-mail címet. Ha a kiszállítási cím nem azonos a szállítási címmel, akkor kérjük azt is adja meg.

  • Mivel névre szóló dedikációval ellátott könyveket küldünk, csak a banki utalást követően indítjuk útnak a megrendelt könyveket. 2-7 munkanap a szállítási idő.

  • Az első megrendelés során egy hozzáférést is készítünk web áruházunkhoz, hogy a rendelést a későbbiek során is megtekinthesse.

Kérjük, hogy a megrendelést követően az összeget utalja át az alábbi számlaszámra, mellékelve megrendelés azonosítójával (A megrendelés azonosítója a vásárláskor megadott e-mail címre küldött levélben található)

A Szamárfül kiadó számlaszáma (OTP): 11731001-20673866-00000000

Kiszállítás

Belföldre 15.000 Ft alatti értékű megrendelés esetén 950 Ft a szállítási költség. 15.000 Ft fölött mi fizetjük a szállítást.

Küldeményeinket a GLS szállítja, háztól házig.

Külföldre történő megrendelés esetén az árak a távolság függvényében változnak, ezért felvesszük Önnel a kapcsolatot megrendelése után.