A Szamárfül kiadó webáruháza

A Szamárfül kiadó webáruháza

Nagy Bandó András írásai, regényei, versei kicsiknek és nagyoknak. Dedikált könyvek megrendelhetőek!

 

Mivel névre szóló dedikációval ellátott könyveket küldünk, csak banki utalás után indítjuk útnak a megrendelt könyveket. További információk…

Belföldre 15.000 Ft alatti értékű megrendelés esetén 950 Ft. a szállítási költség. 15.000 Ft fölött mi fizetjük a szállítást.

Kosár

A kosár üres.

Két új könyvem jelent meg, a Csodás Kapolcs és az Arankakor

Csodás Kapolcs

Kedves Könyvbarátok!

Tudatom Veletek, hogy június 6-án két új könyvem jelenik meg.

Az egyik a családoknak, felnőtteknek és gyermekeknek szóló, Kapolcs történetét fel-dolgozó, 222 szakaszos verses mesém a CSODÁS KAPOLCS, gyönyörű fotókkal, nem csak a Művészetek Völgye rajongóinak. Engem elbűvölt az országosan ismertté vált falu regényes története, lakóinak meséi és mesés legendái. A könyv hangoskönyv formában is elkészült, én olvastam föl, és Márta István adott hozzá tüneményes zenei morzsákat, az 52 perces időtartamú korong a könyv tartozéka. A kötet fölolvasással egybekötött díszbemutatója július 21-e és 31-e között lesz Kapolcson, a Petőfi utcában nyíló „Nagy Bandó Holdudvará”-ban. Természetesen ott is elérhető lesz ez a könyv, és az összes többi kötetem.

A másik az ARANKAKOR című regényem, melyben főként az 1950-es évekre koncentrálva mesélem el egy kulákká tett, nyolcgyerekes családfő, Sunyák Antal tönkretételét, meghurcolását, halálát, és a család nem mindennapi történetét. A regényben valós történetet dolgoztam föl, a főhős egyik lánya írta le az emlékiratait, amit én az unokájától kaptam meg, a családfő a 301-es parcellában nyugszik. Azt hiszem, igazolódni fog, hogy életem eddigi legfontosabb könyvét írtam meg. Ezt a kötetet is hangoskönyv formában rögzítettük, én olvastam föl, a teljes időtartama 9 óra, a korong a könyvben található.

Mivel idén nem leszek ott a Könyvhéten, szeretném, ha közvetlenül tőlem rendelnétek meg, ha kéritek. A Csodás Kapolcs ára 3600 forint, az Arankakor ára 4000 forint. A két kötet nálunk 7000 forintért megkapható, és ebben már benne van a házhoz szállítás is, GLS futárral, természetesen névre szóló dedikációval. Mindenképp írjátok meg, milyen névre dedikáljam.

A két könyv külön-külön is megrendelhető, ez esetben kiszállítással együtt a Csodás Kapolcs 4000 forint, az Arankakor pedig 4200 forint. Kérjük, jelezzétek, ha számlát kértek. Pontos számlázási címet és kiszállítási címet is várunk, és egy mobil telefonszámot, hogy a GLS futár gond esetén telefonálhasson. Megrendelésnél adunk az utaláshoz számlaszámot.

A megrendeléseket erre a címre várjuk: bandoszamarfulkiado [at] gmail.com

Ezek az új könyveim, akár az összes eddigi, mintegy 40 könyvem, a bando.hu webáruházunkban is megrendelhető.

Baráti üdvözléssel a megrendeléseket várva: Nagy Bandó András, Szamárfül Kiadó