A Szamárfül kiadó webáruháza

A Szamárfül kiadó webáruháza

Nagy Bandó András írásai, regényei, versei kicsiknek és nagyoknak. Dedikált könyvek megrendelhetőek!

 

Mivel névre szóló dedikációval ellátott könyveket küldünk, csak banki utalás után indítjuk útnak a megrendelt könyveket. További információk…

Belföldre 15.000 Ft alatti értékű megrendelés esetén 950 Ft. a szállítási költség. 15.000 Ft fölött mi fizetjük a szállítást.

Kosár

A kosár üres.

Könyv azoknak, akik utálnak olvasni

Könyv

Minden könyvnek megvan a maga története, ennek is. 2000 őszén az Úton-útfélen című könyvemet dedikáltam egy kecskeméti könyvesboltban, ahol is a bolt vezetőnője elmondta, attól őrülnek meg, amikor bejön valaki, és olyannak szeretne könyvet vásárolni, aki utál olvasni. Azonnal ráharaptam erre, az ötlet kipattant, a téma kínálta magát, és 1-2 hónap múltán megszületett ez a fura könyv. Tördelése közben buktak ki újabb és újabb ötletek, tördelőmmel alig győztük megvalósítani. Az ábécé minden díszes betűjét kiemelve, mintegy 80-90 írót és költőt, csupa klasszikust mutatok be egy-egy csakis rájuk jellemző mondattal. A könyv poénokkal teli, mégis tetten érthető a szándék: olvasásra szeretnék buzdítani mindenkit, aki azt hiszi magáról, hogy utál olvasni. Két kiadás után a könyv sokáig hiánycikk, volt, nemrég kijött a 3. kiadása.

Megjelenés éve: 
2001
2007
2014
Kategória: 
Felnőtteknek
Kosár

Könyv azoknak, akik utálnak olvasni

Cikkszám:
NBA-BOOK--40
Kedvezmény: 
20%
Ár: 
Lista ár:2 500 Ft
Ár:2 000 Ft
Kedvezmény:500 Ft (20%)