A Szamárfül kiadó webáruháza

A Szamárfül kiadó webáruháza

Nagy Bandó András írásai, regényei, versei kicsiknek és nagyoknak. Dedikált könyvek megrendelhetőek!

 

Mivel névre szóló dedikációval ellátott könyveket küldünk, csak banki utalás után indítjuk útnak a megrendelt könyveket. További információk…

Belföldre 15.000 Ft alatti értékű megrendelés esetén 950 Ft. a szállítási költség. 15.000 Ft fölött mi fizetjük a szállítást.

Kosár

A kosár üres.

Isten bikiniben

Könyv

Azt hittem, a két András kötettel lezártam a témát, amit lehetett, s amit tudtam, elmondtam a hitről, ám a zárást nem sikerült véglegessé tennem. Ez a kötet a két András könyv harmadik tétele. A Teremtéstörténettől az atomkorig jutunk, szarkasztikus humorral, eszelős ötletekkel és fölvillanyozó gondolatok sokaságával. Szó esik az összes első emberről, mindazokról, akik rossz prototípusként születtek, nem is csoda, hogy a teremtő elásta őket, hogy aztán ősember csontvázaként kerüljenek a szemünk elé. Szó esik a beszéd kialakulásáról, szellemesen, sok derűvel, elgondolkodtató ötletekkel. Ebben a témakörben nem született ehhez fogható „humoros”, és mégis gondolatélesztő és –ébresztő könyv. Sokak kedvence lett, új kiadása előtt vagyunk.

Megjelenés éve: 
2010
Kategória: 
Felnőtteknek
Kosár

Isten bikiniben

Cikkszám:
NBA-BOOK--4
Kedvezmény: 
10%
Ár: 
Lista ár:2 000 Ft
Ár:1 800 Ft
Kedvezmény:200 Ft (10%)