A Szamárfül kiadó webáruháza

A Szamárfül kiadó webáruháza

Nagy Bandó András írásai, regényei, versei kicsiknek és nagyoknak. Dedikált könyvek megrendelhetőek!

 

Mivel névre szóló dedikációval ellátott könyveket küldünk, csak banki utalás után indítjuk útnak a megrendelt könyveket. További információk…

Belföldre 15.000 Ft alatti értékű megrendelés esetén 950 Ft. a szállítási költség. 15.000 Ft fölött mi fizetjük a szállítást.

Kosár

A kosár üres.

Egyedül állok – 40 év, humorista életmű

Könyv

1972-ben álltam először közönség elé az addig megírt humoreszkjeimmel, a Szegedi Tanárképző Főiskola kollégiumában, ahol karikatúra kiállításomat nyitottuk meg. Attól kezdve szinte kivétel nélkül egyedül álltam a pódiumon, esténként a mai stand up magyar változata formálódott. Az Erkel Színházban előadott, hétszer megismételt önálló estem címe is ez volt: Egyedül állok. 40 éves jubileumomra szedtem össze minden önálló estem, rádiókabarés és tévés monológomat, így aztán egy igazán vaskos, 800 oldalas könyv kerekedett belőlük. Kaposy Miklós, a Rádiókabaré egyik szerkesztője mondta, hogy „ez már egy Karinthy nagyságú életmű”. Bár az írások nagyobbik hányada a rendszerváltozás előtt íródott, egyetlen szó miatt sem kell szégyenkeznem, ráadásul ez a történelmi tabló ma is ugyanúgy aktuális, mint évtizedekkel ezelőtt.

Kategória: 
Felnőtteknek
Kosár

Egyedül állok – 40 év, humorista életmű

Cikkszám:
NBA-BOOK--12
Kedvezmény: 
10%
Ár: 
Lista ár:4 000 Ft
Ár:3 600 Ft
Kedvezmény:400 Ft (10%)