A Szamárfül kiadó webáruháza

A Szamárfül kiadó webáruháza

Nagy Bandó András írásai, regényei, versei kicsiknek és nagyoknak. Dedikált könyvek megrendelhetőek!

 

Mivel névre szóló dedikációval ellátott könyveket küldünk, csak banki utalás után indítjuk útnak a megrendelt könyveket. További információk…

Belföldre 15.000 Ft alatti értékű megrendelés esetén 950 Ft. a szállítási költség. 15.000 Ft fölött mi fizetjük a szállítást.

Kosár

A kosár üres.

Best of Bandó - Legendás kabarészámok

DVD

A BEST OF BANDÓ című, mintegy kétórányi műsort hordozó DVD a nagy népszerűségnek örvendő monológjaimat tartalmazza, köztük a Hanyas vagy, 47-est?, a Kórházi levél című számomat és a Trabant versként ismert költői dühkitörést. Két nagysikerű szilveszteri, óévbúcsúztató önálló estem is melléjük került, a Maholnap és a Negyvenéves a Forint. Utóbbi minden idők legnézettebb tévés műsora volt, és valószínűleg marad is örök időkig. 86 %-os nézettségét egyetlen műsor sem múlhatja fölül. Akkoriban két adó volt, ma már számtalan csatorna kínálja műsorát, így a 20-30 %-os nézettség is nagy eredménynek számít. (A műsorom előtt leadott, Árkus József féle Szuperbola, 1-2 %-kal alatta maradt.) Ezen a DVD-n látható még az 1983-as Kész cirkusz című műsorban bemutatott egyensúlyozó számom, valamint a világszámnak mondható, zenei montázsra épülő gyorsrajzoló számom. Erről a produkciómról azóta is szeretettelés elismeréssel beszélnek mindazok, akik élőben láthatták, és sok százan őrzik ereklyeként a rajztáblámról zsákmányolt rajzokat.

Megjelenés éve: 
2000
Kategória: 
Felnőtteknek
Kosár

Best of Bandó - Legendás kabarészámok

Cikkszám:
NBA-BOOK--38
Ár: 
Lista ár:2 500 Ft
Ár:2 000 Ft
Kedvezmény:500 Ft (20%)