A Szamárfül kiadó webáruháza

A Szamárfül kiadó webáruháza

Nagy Bandó András írásai, regényei, versei kicsiknek és nagyoknak. Dedikált könyvek megrendelhetőek!

 

Mivel névre szóló dedikációval ellátott könyveket küldünk, csak banki utalás után indítjuk útnak a megrendelt könyveket. További információk…

Belföldre 15.000 Ft alatti értékű megrendelés esetén 950 Ft. a szállítási költség. 15.000 Ft fölött mi fizetjük a szállítást.

Kosár

A kosár üres.

Bandó mondókák

Könyv
Hamarosan újra kapható lesz!

Új és régebbi verseim gyűjteménye ez a logopédusok számára is készült kötet. Csupa pattogás, csupa ritmus, éppúgy alkalmas a beszéd javítására, mint a ritmus érzékelésére és a ritmusérzék fejlesztésére. Thoroczkay Luci, aki Montágh Imre utódjaként beszédtechnikát oktatott a Színművészeti Főiskolán, legtöbb verset ebből választott gyakorlataihoz. Amikor nyugdíjba vonuláskor megírta és kiadatta a beszédtechnika című nagyszerű könyvét, a klasszikusok mellé mintegy 100 versemet válogatta be, így egyetlen élő szerzőként lehetek jelen ebben a könyvben. A Bandó mondókák rajzait pécsi és szekszárdi alsó tagozatos gyerekek rajzolták. A borítón egy 10 éves kislány munkája látható. Második kiadását új borítóval nyomtuk, belül semmit sem változtattunk rajta.

Megjelenés éve: 
2010
Kategória: 
Gyerekeknek
Kosár

Bandó mondókák

Cikkszám:
NBA-BOOK--29
Ár: 
Lista ár:3 000 Ft
Ár:2 400 Ft
Kedvezmény:600 Ft (20%)